Back in school

Almost like Hermés

orange

Er der nogle af mine blog-læsere som er forelskede i Hermes-askebægerne? Lidt fjollet at kalde dem askebægere, for jeg tror ikke at der er nogle som bruger dem til dette formål, men det er altså dét deres oprindelige formål er.
Jeg er en af de personer som er fuldstændig ‘In love’ med disse askebægere – som jeg altså mener fungerer bedre som smykkeskål. Desværre er min økonomi ikke til Hermes-lir, så derfor må man jo ty til billige alternativer. Derfor var jeg meget begejstret da jeg tidligere på året fandt den orange smykkeskål/askebæger fra ZARA HOME, som jeg synes har lidt samme effekt som Hermes.
Hvad synes I om ZARAS blomstrede alternativ?
Man kan købe Zaras askebæger LIGE HER

xx Whittabloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in school