Almost like Hermés

En blå dør i paris

DSC06018 DSC06020 DSC06021

Nederdel: American Vintage (Similar here) // Top: Mads Nørgaard (Similar here) // Sko: Adidas Originals // Taske: My My Copenhagen (Købes her) // Hat: Unknown (Similar here)

Lørdag ved midnatstid rejste jeg hjem fra Paris. Jeg er helt ærlig når jeg siger at Paris er den mest fantastiske by jeg noglesinde har besøgt. Ikke bare er Paris beriget med fantastisk arkitektur og mad – men det er også et vaskeægte modemekka! Hvis man f.eks. begiver sig til Marais eller Bastille-kvarteret, vil man blive fyldt med fantastisk inspiration til kommende outfit’s. Vi boede selv i Marais-kvarteret, som jeg vil beskrive som en blanding af Nørrebro og Østerbro i København. Kvarteret er roligt og hyggeligt, men der er fyldt med små spændende butikker.
Jeg har tænkt mig at jeg vil lave et indlæg med små opdagelser og tips jeg har til Paris – men det må vente.

Overstående outfit havde jeg på til rejsen derned – så det var altså outfittet til den første dag.
Hvad synes I om looket?
xx Whittabloglovin follow1

2 kommentarer

 • Victoria

  Hvordan får du håret til at sidde så godt altid? Krøller du det første del af dit hår? 🙂

  Kys,
  http://Www.victoriakwaan.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Årh hvor er du bare sød! <3
   Jeg må desværre indrømme at jeg ikke rigtigt gør noget som helst – mit hår har bare sådan et naturligt fald 😛
   Men jeg har lige fået nogle ret lækre krølle-produkter, så dem vil jeg snart vise på bloggen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Almost like Hermés