Windy weather

Guess where Im going?!

tumblr_m74emkq8Be1rzwj01o1_500Kan I på dette fine billede gætte hvor jeg skal rejse hen meget snart? 23. Juni rejser jeg nemlig på ferie med min skønne mor, hvor vi skal se en by som jeg desværre kun har besøgt i feber-tilstand – så det bliver dejligt at besøge byen ordentligt.

Vi har egentlig bestilt rejsen ret spontant, da jeg har haft nogle hårde måneder. Som jeg har skrevet før, så har mit humør svunget helt vildt i den seneste tid, og jeg har haft rigtig mange bekymringer – så nu skal jeg lidt væk, og gemme mine bekymringer i Danmark imens. 😉

Har I ferie-planer for de næste par måneder?
Lad mig endelig høre hvor I skal hen – det er så hyggeligt at høre om sommerferieplaner, for så kan man virkelig mærke at vi nærmer os!
xx Whittabloglovin follow1

7 kommentarer

 • Åååååh smukke hvor er du heldig! Paris er den skønneste by. Vi skal virkelig nå en kaffe-date inden, jeg har en hel masse anbefalinger til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare heldig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silkw

  Mine ferieplaner går ud på, at jeg i morgen, torsdag, tager en tur til London og bliver dér hen over weekenden 🙂
  Paris bliver nok det næste..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Årh, lækreste by!!

  Vi har ikke nogen ferieplaner inden sommerferien begynder – der skal vi til gengæld flyve til Rom, og efter et par dage der flyver vi videre til Sardinien. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Kirstine

  I år skal jeg rejse uden mine forældre, jeg skal nemlig på sprogrejse i England i hele 3 uger. Jeg skal bo i Brighton hos en familie jeg ikke kender endnu, gå i skole og selvfølgelig shoppe og se en masse. Jeg glæder mig virkelig.

  Hvad er dine planer egentlig efter sommerferien?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Windy weather