Blogger Style Challenge w. Louis Nielsen!

Packing for Paris & Pausefisk

DSC05740Hej piger! Når dette indlæg bliver udgivet sidder jeg i en flyver på vej til Paris. Jeg kan informerer Jer om at jeg IKKE har pakket min computer med på ferien, og det har jeg valgt helt bevidst. Jeg synes det er super vigtigt engang imellem at koble helt af, og jeg bruger eddermandme meget tid på computeren i hverdagen – så nu står den på noget så primitivt som Shoppeferie, hæhæ.

Jeg har dog sat hovedet i blød for at finde ud af hvad der så skulle ske på bloggen indtil Lørdag i denne uge. Jeg vil nemlig gerne være hjemme til at kunne svare på jeres skønne kommentarer i kommentarfeltet – men jeg vil stadig gerne have at der kommer nogle indlæg på bloggen!
Derfor har jeg indført “pausefisk” som betyder at der hver dag i denne uge kommer et indlæg med ét SPOT fra mit værelse. Altså ét billede hver dag, med små glimt fra mit værelse. I denne lille billedserie vil I komme til at se min skosamling, mit tøjstativ, hvor jeg sidder med min computer, og hvordan min favorit lampe ser ud!
Så jeg håber at I vil tune ind hver dag, for at se hvilket “spot” på mit værelse jeg sætter fokus på, den pågældende dag.
xx Whitta! bloglovin follow1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger Style Challenge w. Louis Nielsen!