Selling my beloved Fallabella

Well done my girls!

_MG_0074_MG_0064

Jakke: Munthe // Shorts: ZARA (Similar here) // Skjorte: Mads Nørgaard

Idag er en giga stor dag, og sommerfuglene flyver rundt i min mave! Man kunne måske skyde på at det er fordi at jeg skal til Paris imorgen, men nej! Mine to helt igennem fantastiske veninder Amanda og Simone bliver begge studenter idag! De får deres hue på, og kan kalde de tre år i Gymnasiet for fortid, og et afsluttet kapitel.
Jeg er simpelthen så pavestolt af dem, og ord kan ikke beskrive hvor lykkelig og glad jeg er på deres vegne.
De har hver især kæmpet røven ud af bukserne for at få denne eksamen, og guderne skal vide at det IKKE er nemt at gå i 3.G (Hvad man høre fra alle, jeg har jo som I nok ved ikke gået i gymnasiet) – men de har gjort det, og jeg er pavestolt!

Jeg vil også benytte dette indlæg til at sige tilykke til de af mine læsere som også bliver studenter i den kommende uge! I fortjener en kæmpe guldstjerne. Uanset karakterer og tal på eksamensbeviset!
xx Whittabloglovin follow1

1 kommentar

  • Iih, hvorfor ser jeg først det her indlæg nu! Hvor er du bare skøn! Håber du har den bedste tid i Paris lige nu og så ses vi jo meget snart igen! Skriv lige så snart du lander :kissing_heart:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selling my beloved Fallabella