Isreals Plads

Denim skirt kind of day

DSC06659 DSC06671 DSC06693 DSC06697DSC06687DSC06673

Skjorte: Uniqlo (Similar here) // Nederdel: H&M (Similar here) // Taske: Balenciaga (Købes i anden farve her) // Solbriller: Kaibosh (Similar here) // Sko: Birkenstock (Købes her)

Godmorgen girls! Jeg skrev igår i mit outfitindlæg at dette indlæg var den sidste outfit-post inden jeg drog i sommerhus. Dette var tydeligvis ikke rigtigt, for da jeg kiggede i gemmeren med indlæg, fandt jeg den her post. Billedet er taget præcis på samme location som indlægget jeg viste Jer igår, men bare på en anden dag. Isreals Plads – hvor billederne er taget – er et superfedt mødessted, når man skal mødes med veninder i indre by. Der er en vildt hyggelig atmosfærer, og så er der jo torvehallerne, som byder på hyggelige cafeer.
Hvad synes I om overstående outfit?

Jeg går rundt og funderer lidt over hvad I gerne vil se mere af på bloggen. Jeg kan jo ikke lade være med at have bloggen i baghovedet, selvom jeg nyder tilværelsen i sommerhuset.
xx Whittabloglovin follow1

9 kommentarer

 • Katrine

  Halløj
  Sikke en skøn blog du har, der er en rigtig fin balance mellem mode, personlige indlæg og andre finurligheder. Skrivestilen er rigtigt fin og det er god måde du behandler sproget på, altså det gør det nemt for mig som læser at relaterer til. Dog har jeg ikke et bud på nye indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Wow, tusind tak for din dejlige besked!! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med lokationen. Det er virkelig et fedt sted også i forhold til cafeer osv. I området 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg er helt vild med vekslingen af dine indlæg, det synes jeg du er virkelig god til! Men jeg er ekstra vild med dine personlige indlæg, bl.a. dine 5 facts om dig selv, så du kunne evt. lave en spørgerunde, hvis du har brug for idéer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det er da en virkelig god idé! Tusind tak! 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes rigtig godt om din blog og ikke mindst dette outfit! Du er sådan en pæn pige 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Årh Amy hvor er du bare sød, og hvor har du lige gjort min dag meget bedre – tusind tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint et outfit, er vild med nederdelen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isreals Plads