De koldte sommerdage

Et drilsk sind, driller en sommerhusgænger

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 20.16.48

Jeg nyder sommerhuset. Jeg er som jeg skrev i DETTE INDLÆG kommet ind i en tilstand af ro. Denne tilstand er superskøn, men også problematisk. For denne tilstand får mig til at tænke meget over livet. Når jeg skriver ‘livet’ så mener jeg alle de ting som livet indebærer. Jeg tænker på fortiden, fremtiden og problemer.
Når man som jeg, har oplevet en del smertefulde ting i livet, så er der nok glip og momenter fra fortiden man kan rive op i – og de er ikke allesammen lige behagelige. Af smertefulde ting i livet, mener jeg ikke ting som har gjort ondt fysisk, men om ting der har gjort ondt indeni. Angsten gør nemlig rigtig ondt, og den kan mere eller mindre fucke ens tanker op. Man tænker ikke rationelt, og hele verden virker som en fjende. Når jeg sætter mig ned og laver ‘ingenting’ så falder tankerne ofte hen på angst og dårlige oplevelser i forbindelse med det – og det er altså super irriterende. Så nu vil jeg ud og opleve noget. I de næste dage vil jeg lave én aktivitet om dagen, så jeg får nogle oplevelser.

Jeg håber virkelig at I kan holde min lange smørre ud. Det er nu dejligt noglegange at bruge bloggen lidt som “ventil” og ikke kun skrive om mode, events osv.
Livet er altså ikke kun nemt overhoved, og man kan kæmpe med meget, som andre måske ikke kan se på overfladen.
Nyder I sommeren? Er der nogle af Jer som også får et drilsk sind, af alt den ro?
xx Whittabloglovin follow1

5 kommentarer

 • Marie

  Jeg kæmper selv med en depression og angst oveni hatten. Jeg synes ferietiden er svær, fordi det er skide svært at være helt sindssyg ked af det, samtidig med at man er i udlandet på et ekstremt lækkert hotel væk fra virkeligheden. Men ens problemer, som jo ofte er tankerne og følelserne, følger med, og det er rigtig svært, fordi man hurtigt kan føle sig utaknemmelig, idet man ikke er i stand til at nyde den lækre ferie, hvilket man jo burde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Du har bare fuldstændig ret! <3 Dejligt man ikke er alene om de følelser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Åh du er slet ikke alene <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Du er bestemt ikke alene. Jeg har også kæmpet med angst. Det er blevet bedre, men det dukker af og til op. Det er meget anstrengende og hårdt at have angst og ubehagelige tanker, så jeg kan helt klart forstå hvordan du har det. Desuden kan jeg sagtens holde “din lange smørre ud”. Det er kun vigtigt at man engang i mellem kommer ud med sine tanker og det kan faktisk være en lettelse at kunne dele dem med andre. 🙂 <3 Jeg håber at du kan finde noget hyggeligt og positivt at lave hver dag, så du har noget at glæde dig over også. 🙂 <3 Jeg kender godt det med at angsten kan blive værre når der er helt ro. Man må prøve at se det positive i hver dag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

De koldte sommerdage