Outfitshoot through my phone

Hip hurra for jordfarver!

DSC08075

Top: Shein (Købes her) // Sko: Adidas Originals // Bukser: H&M (Similar here) // Taske: Ukendt // Hårbånd: PICO (Købes her)

Jordfarver er måske ikke lige farven som skriger “SOMMER” men ikke desto mindre, så er det altså den farve jeg har iført mig mest denne sommer. Jeg har faktisk stort set kun shoppet ting nuancer af brunt – og alle items er jeg vilde med!
På overstående billede har jeg en tee på i en farve jeg kalder “gylden” – derudover har jeg mine lækre culotter på fra H&M. Disse bukser købte jeg på udsalg til kun 100 kroner – og HEY, det er ruskind!!

Hvilken favre har I gået mest med denne sommer?
xx Whittabloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfitshoot through my phone