Jeg sætter min hat som jeg vil..

Is this paris? I Bet it is!

DSC06032 DSC06151 DSC06031

Hej piger!
Der er stadig billeder fra Paris tilbage – og dem får I selvfølgelig snart! Jeg har så meget lækkert indhold klar til Jer i øjeblikket, så det er næsten lidt svært at få det hele ud i tide, haha.
Billederne ovenover er stemningsbilleder fra byen, og især det sidste billede elsker jeg. Den lille dreng på skateboardet  synes jeg i den grad symboliserer mentaliteten i Paris. Samtidig med at det er en by med fart på, er det også en by med plads til leg og hygge.
Har I noglesinde været i Paris?
Jeg vil supergerne høre Jeres oplevelse fra Paris hvis I har været der. Hvad synes I om byen?
xx Whittabloglovin follow1

2 kommentarer

 • A

  Hej Alberte!

  Jeg har været i Paris én enkel gang, tilbage i 2012. Det er den mest fantastiske by, jeg nogensinde har sat min fod i. Jeg føler mig hjemme, på sådan en måde, som jeg ikke har prøvet før. Der er plads til så mange forskellige mennesker, og det er simpelthen så fantastisk at opleve! Udover det, er der jo også helt ualmindeligt smukt. Man kan ikke kede sig i Paris. Hvis ikke man er ude og shoppe, kan man tage på eventyr i Marais, eller udforske sin kunstneriske side i Louvre,.
  Nu er jeg efterhånden gammel nok til at rejse selv, så mon ikke at jeg lægger et smut forbi Paris i løbet af året!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Årh ja, der må du rejse til, det er jo fantastisk! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sætter min hat som jeg vil..