Overgangsjakker // 4 favoritter

Outfitshoot through my phone

outfit

Kan I huske dengang der var sol og sommer? Når jeg skriver ‘dengang’ mener jeg faktisk så sent som for et par uger siden, da sommeren i Danmark var som den plejer. Ikke varmere, men heller ikke koldere (som den er nu.)
Da sommeren var som den plejede i Danmark, var jeg iført det her outfit, som jeg “dengang” spåede til at blive mit foretrukne look denne sommer, men det blev det altså ikke. I stedet blev min læderjakke og min sweatshirt fra COS nogle af de mest brugte items – trist ikke?
Men ovenover kan I ihvertfald se et outfit jeg var iført i starten af sommeren.

Igår kom jeg hjem fra Jylland, og nu er jeg i mit eget hus i København. Idag står den på lidt ordinær shopping (det har jeg ikke lavet i laaaaang tid) og imorgen skal jeg mødes med min skønne Simone Wulff.
xx Whittabloglovin follow1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overgangsjakker // 4 favoritter