Partisaner print strikes again!

En tan-line der vil frem i verdenen

DSC08249-(1)

Medmindre man er den u-generte type, så er sommer lig med tan-lines, og sådan er det bare. Jeg har heldigvis en skøn stropløs bikini som gør at der ikke kommer tan-lines fra stropperne, men der kan ikke undgåes tan-lines på ryggen (for mit vedkommende, for jeg er ikke typen der knapper op på bikini-overdelen.)

Men jeg synes nu heller ikke at tan-lines gør noget – og overstående billede som min søde mor tog af min ryg igår, synes jeg faktisk er superfint.
Solen i Nordsjælland er super aggressiv i denne uge, og jeg er allerede blevet vildt brun.
Idag går turen til Holbæk, hvor der skal reperes en bilrude, og så skal jeg ind i H&M, for at lede efter en kjole til migselv, som jeg skal være iført til det store finale-show i årets “brillelook 2015” hvor jeg sammen med tre andre bloggere er havnet i finalen! Showet bliver afholdt på D’angleterre, så det er superfint! – Mere info om brillelook finalen kommer meget snart.
xx Whittabloglovin follow1

7 kommentarer

 • Katrine

  Hej Alberte
  Det er et meget elegant billede, men jeg tænkte på om du stadig spiller Sims? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Jeg må indrømme at jeg ikke har så meget tid til Sims længere, selvom det er et fedt spil! 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har overhoved ikke taget farve i år og jeg har ellers været i Hong Kong, hvor solen står ned fra morgen til aften. 🙂
  – Måske jeg stadig kan nå det 🙂

  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Uha, er der ikke også mange høje bygninger der, som giver skygge? 😛 <3 I dont know, ved intet om Hong Kong! 🙂
   Håber det var en god tur! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej tillykke med finalepladsen! <3

  Har selv de største tan lines, åh gud, kan knap nok så i en alm bh, fordi mine stropper var så tykke. :joy:

  x Emilie Johanne
  http://www.emiliejohanne.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Kirstine

  Det er nu ellers en flot brun farve du har fået i løbet af sommeren. Min sommer har været tilbragt i sydengland, så jeg er ikke blevet særlig brun, men jeg har aldrig været rigtig brun, jeg er altid bleg, men nu hader jeg også at ligge og sole mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hahah, jeg hader det også, men jeg elsker at kigge på min tan-line og se at der er kommet fremskridt, haha! 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Partisaner print strikes again!