Hvor kan man følge mig??

Ganni bikerjakken // Billige alternativer

PicMonkey Collage

Ganni jakken er blevet et hit. Jakken findes i både lyseblå, grøn, ferskenfarvet, sort og hvid. Jeg fik min læderjakke i julegave sidste år, og jeg har været SÅ glad for den lige siden. Desværre koster jakken en del, og derfor ville det ikke være noget jeg havde råd til selv, og jul er jo desværre kun én gang om året, hæhæ. Derfor har jeg i dette indlæg fundet fire alternativer. I kan blot trykke på jakken, og så kommer I ind på linket til den.
Den grå læderjakke fra NLYtrend er udentvivl min favorit! Den jakke ligner SÅ meget jakken fra Ganni, og så koster den jo næsten ingenting. Jeg overvejer utrolig stærkt at købe den.
Hvad synes I om de bikerjakker jeg har fundet?
xx Whittabloglovin follow1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor kan man følge mig??