En lille service meddelelse og en misundelig pige

Ganni SS16

GanniBilleder fundet på Pinterest

Hej piger! Idag skal jeg ud og trodse angsten igen. Denne dag bliver nemlig lidt hektisk, og jeg ved sku ikke hvordan det hele kommer til at gå. Jeg er typen som helst skal se min angst i øjnene HVER DAG, ellers kommer jeg tilbage til angsten igen et par dage efter jeg sidst udfordrede den – men når det handler om blog-aktiviteter, så kommer man jo ikke ud hver dag – og så kommer man hurtigt tilbage i angsten igen.

Men idag skal jeg først til event, og så skal jeg skisme ind på D’anglettere, da finalen i ‘årets  brillelook 2015’ bliver afgjort der! Jeg er jo lidt af en introvert type (i hvertfald indtil man har lært mig at kende) og derfor er sådan nogle arrangementer hamrende angstprovokerende.

Overstående collage er fra mit favorit-show denne fashionweek. Jeg var ikke selv til showet, men det gule tema, det sjove set-up og de lækre modeller gjorde det en fornøjelse at følge via. instagram og andre sociale medier. Dette show blev konstrueret af Ganni, ligesom tøjet selvfølgelig er Ganni. Så tror jeg nok at de fleste mennesker glæder sig ret så meget til Spring Summer 2016!
xx Whittabloglovin follow1

5 kommentarer

 • Kæmpe held og lykke med i aften og resten af dagen, smukke. Jeg ved, det er svært – men jeg er helt sikker på, at du nok skal klare den! Jeg ved du kan <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med dagen 🙂 Er sikker på, at du nok skal klare den! 🙂
  KH AMANDA //
  http://www.theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Alberte.
  Jeg er ny blogger og kender dig kun lidt. MEN det jeg har læst indtil nu, så er du en kanon gæv pige med ben i næsen. Jeg er sikker på du formår at holde angsten under kontrol og vil klare dig igennem aftenen.
  Jeg glæder mig til at læse om det, og ønsker dig alt mulig held og lykke.
  God vind, du skal nok klare den også.
  Kh Gitte
  http://Www.weih.dk :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Nej hvor er du bare sød Gitte! Tusind tak for denne meget opmuntrende besked! Jeg er superglad for at du følger med på bloggen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille service meddelelse og en misundelig pige