Ting der er max kikset!...

Hvor kan man følge mig??

Skærmbillede 2015-08-11 kl. 14.00.34

Som de fleste andre bloggere, så er jeg meget aktiv på diverse sociale medier. For udover bloggen, er der også andre steder jeg færdes rimelig aktivt – både via. mobil og computer.
I denne indlæg kan I få indblik i alle de steder jeg er liiidt for aktiv – og hvor I kan følge mig, og blive helt opdaterede på hvad jeg går og laver.

1) Bloglovin
Bloglovin er stedet hvor man kan følge mig, og hele tiden blive opdateret på mine nyeste indlæg. Man kan oprette en bruger med sin facebookprofil, eller med sin mail (lidt ligesom man kan på mange andre sociale medier.)
På bloglovin kan du følge alle dine favoritblogs og få opdateringer på forsiden, med nye indlæg. Lidt ligesom en væg på facebook. 😉
I kan følge mig på bloglovin via. det her link: WHITTAHEART PÅ BLOGLOVIN

2) Instagram
Hvilken ung teenager i Danmark er ikke på Instagram? Der skal selvfølgelig nok være nogle, men det kan ikke være mange. På instagram kan man blive opdateret på alles liv. Man kan være mere eller mindre stalker-agtig (ikke at jeg selv er det) og man kan blive misundelig på alle kendissernes liv, når de ligger billeder ud fra privatfly etc.
Jeg er også på instagram! Ikke fordi at jeg har et voldsomt spændende liv, men jeg elsker at opdaterer på hvad jeg laver – og så er det da også sjovt at få respons fra Jer læsere!
I kan følge mig på instagram via. dette link: WHITTAHEART PÅ INSTAGRAM

3) Facebook
Jeg er selvfølgelig også aktiv på facebook! På facebook har jeg facebooksiden ‘Whittaheart.’
På Whittaheart opdaterer jeg mine nye indlæg, og hvis der er vigtige artikler, spændende links eller andet, så ligger jeg også dette ud.
På facebook kan man være opdateret på min blog hele tiden, og der er ikke nogle blogindlæg jeg ikke ligger ud derinde, så man kan ikke undgå at misse et indlæg.
I kan følge mig på facebook via. dette link: WHITTAHEART PÅ FACEBOOK

4) Youtube
Sidst men ikke mindst, så er jeg sku kommet på youtube! Der ligger jeg videoer ud (gerne hver uge.) Jeg er netop startet på dette medie, så det er helt nyt og spændende for mig. Derfor er respons også super vigtigt for mig, for jeg vil supergerne vide at jeg ikke sidder og fylder bullshit på en masse mennesker, haha! Man behøver bestemt ikke at være god til youtube, bare fordi man har en blog. 😉
I kan følge mig på instagram via. dette link: WHITTAHEART PÅ YOUTUBE

 

Jeg håber at I har lyst til at følge mig på alle de sociale medier! Der er ikke noget så dejligt som at føle at det man ligger ud bliver modtaget positivt.
xx Whitta

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der er max kikset!...