Svinger håret mit!

Hvordan var min weekend?

DSC09742DSC09746Vi har ramt mandag igen, og en ny uger venter. Jeg vil gerne lige opdaterer Jer på min weekend, da ens weekend jo er ens fritid, og dér hvor man kan bruge sin tid præcis som man har lyst til!

Jeg startede min Lørdag ud med at forsøge at komme i kontakt med min jetlagged-prægede veninde Simone, som dagen forinden var kommet hjem fra USA. Vi havde en halv aftale, så jeg ville gerne vide om det blev til noget. Klokken ca. tolv vågnede hun og svarede mig. På daværende tidspunkt havde jeg fået læst lidt HF-lektier og havde fået set et par afsnit af ‘Modern family.’
Klokken to kom hun, og så var vi ellers sammen indtil om aftnen, hvor jeg gik tidligt på seng, fordi jeg næsten ikke kunne holde mig vågen.

Søndag brugte jeg inde på strøget. Det var en spontan tur, men jeg kom hjem med en nærmest tom bank-konto efter at have købt den lækreste Kashmir-sweater, en læderjakke og en fin feminin bluse fra Baum Und Pferdgarten. Resten af dagen blev brugt på at slappe af og lave ingenting, så jeg var frisk til den nye uge.

Min fredag blev iøvrigt brugt på at være i biografen med min skønne familie. Vi fik set filmen ‘Sommeren 92’ som er en film om dengang vi vandt EM i fodbold. Denne film er simpelthen FANTASTISK, og selv hvis man ikke er glad for fodbold, så er denne film værd at se. I må nød til at gå ind og se den! 😉
Hvad lavede I i weekenden?
xx Whittabloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svinger håret mit!