TMI Tag med Amanda! // Ny video

Så blev man brunette (og fandt en skaldet plet)

DSC09567DSC09545PicMonkey Collage

Hej piger! Igår var jeg til frisør, og som I kan se på overstående billeder så er der sket en mindre forandring. Jeg er nemlig gået fra at være lys brunette, eller mørk blondine – til at være desideret mørkhåret!
Dem der har fulgt bloggen fra start (eller i hvertfald i mere end et par år) ved at dette faktisk er min naturlige hårfarve, men for andre er det nok lidt en overraskelse. Jeg er nemlig meget mørkhåret af natur – og nu er jeg kommet tilbage til mit standpunkt, eller hvad man kan sige.

Min frisør fortalte også at jeg har en skaldet plet i mit hoved. Det har jeg det virkelig dårligt med. Jeg har egentlig aldrig gået så meget op i mit hår, men tanken om hvis den skaldede plet udvidede sig og jeg fik flere skaldede pletter fik min mave til at snørrer sig sammen. Jeg tror dog bare at det er fordi jeg har været inde i en periode med meget stress, men det er ikke rart alligevel.
Har I oplevet at finde skaldede pletter I jeres hår?
Og hvad synes I forresten om mit nye hår?
xx Whittabloglovin follow1

17 kommentarer

 • WOOOW hvor ser det godt ud! Det klæder dig utroligt godt!! Glæder mig til at se flere billeder – og hvor er det pænt med det lyserøde stakit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Super flot – en stor forandring, men det klæder dig sindsygt godt! 🙂

  Er simpelthen nødt til at spørge hvor din lækre taske er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Den er fra My My Copenhagen! 🙂 <3
   Og tusind tak – jeg er også meget glad for det! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Wow det er virkelig flot til dig Alberte. 😀
  Det klæder dig bare super godt! ♡ Pas godt på dig selv så du ikke bliver så stresset så skal det nok gå. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Du har ret, det er sikkert stress 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Har altid syntes, det mørke hår er så fint til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det godt ud til dig, smukke! Mht. den skaldede plet, det skete også for en fra min klasse i sommerferien, hun gik til lægen, og det er faktisk en sygdom der hedder alopecia. Men det kan selvfølgelig også bare være, du har været stresset <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Åh nej! Skriver lige til dig på facebook omkring den der sygdom! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det. Go for it. Endnu en brunette, velkommen i flokken 🙂
  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  WOW WOW WOW Alberte! Hold nu op, hvor det er klæder dig så godt! Du ser både ældre og mere sofistikeret ud – overvejer nærmest, om jeg selv burde prøve den farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Årh Julie! <3 hvor er du bare søøøøød! Tak tak tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Det klæder dig sååå godt!! Pas på med ikke at blive for stresset, det kan også få håret til at falde af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser super godt ud med mørkt hår også!
  Den skaldede plet kan have mange årsager og det kan også bare være noget, du er født med. Forstår godt, at det går dig på (det ville det også gøre ved mig), men det går sikkert over og skyldes højest sandsynligt stress, som du selv skriver og med langt hår ser man det ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det klæder dig rigtig godt med det brune hår 🙂
  Nu er det ikke fordi at jeg skal komme med en skrammekampagne, men min lillebror startede også med at miste en lille plet skæg. Derefter røg der lidt hår på armen og derefter fandt han ud af, at han havde ligende pletter i hovedbundet.
  Han begyndte derfor at google en del og fandt ud af, at det var en sygdom som hedder Alopecia og kommer højst sandsynligt pga. stress. Den dag i dag har han intet hår på hele kroppen og chancen for at det nogle sinde kommer igen er minimal.
  Så sødeste Alberte, håber at du lytter til din krop og dig selv, for det gjorde han ikke.
  Men det kan jo sagtens være noget helt andet 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TMI Tag med Amanda! // Ny video