Custommade Lookbook AW15

Saved on Asos // Ready for fall!

Untitled

 

1// KØBES HER 2// KØBES HER // 3// KØBES HER 4// KØBES HER 5// KØBES HER

Vi kan ikke komme udenom det – efteråret kommer, og sommeren ender! Faktisk er jeg ikke selv en person der har det så dårligt med efterår, jeg kan godt glæde mig lidt, men jeg synes stadig vi kunne trænge til lidt flere måneder med sol her i Danmark, for nu er vi jo lidt blevet snydt for nogle solrige dage i Juli.

Men noget som jeg glæder mig til ved efteråret er den lækre efterårsmode! Min favoritsæson rent stil-mæssigt er helt sikkert efterår. Man er endnu ikke kommet til vinter, hvor man skal ifører sig store varme jakker, men man er heller ikke der hvor man næsten kun kan ifører sig shorts og en tanktop for ikke at dø af hedeslag. Nej, om efteråret kan man virkelig udfolde sig kreativt.
Ovenover har jeg fundet nogle lækre efterårs-styles som jeg drømmer om at ifører mig her til efteråret!
Hvilken sæson er Jeres favorit?
xx Whittabloglovin follow1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Custommade Lookbook AW15