Hvordan var min weekend?

Sko du skal have i din garderobe!

tumblr_n21zx7x0Kx1qarsh8o1_1280Hvilken sko SKAL man bare have i sin sko-samling? Jeg har siddet og tænkt lidt over hvilken sko jeg synes er vigtige i en sko-garderobe, og jeg har fundet fem former for sko, jeg mener er med til at fuldende skosamlingen.
Jeg må lige nød til at sige at dette indlæg altså skal tages med et gran salt! Jeg vil aldrig gøre mig til ekspert i noget der omhandler sko (jeg går ikke så voldsomt meget op i sko selv, men jeg har da selvfølgelig mine meninger om hvilken slags sko jeg selv har haft glæde af at eje.)

PicMonkey Collage1// Købes her 2// Købes her

Ankelstøvler
Et par sorte ankelstøvler er simpelthen et must til efteråret. Denne slags sko synes jeg er ekstremt flatterende for ens look, hvad enten det er med en hæl eller ingen hæl. Og så er de selvfølgelig praktiske og kan sammensættes med alt ens vinter/efterårstøj.

PicMonkey Collage

1// Købes her 2// Købes her

Sorte Loafers
Sorte loafers er et perfekt alternativ, hvis man ikke vil have høje hæle på til et “formelt” arrangement. Sorte loafers er super ‘Classy’ og kan styles både op og ned.

PicMonkey Collage

1// Købes her 2// Købes her

Sneakers
Behøver jeg at sige mere? Sneakers er de perfekte go-to sko, og det er formegentlig de slags sko, som er mest populære ‘over all.’ De er komfortable, gode at bevæge sig i og så er de perfekte til hverdagen.

PicMonkey Collage

1// Købes her 2// Købes her

Simple Ballarianer
Når jeg går en tur til den nærliggende kiosk, så foretrækker jeg bare at stikke i nogle hurtige sko. Der er ballarianer helt perfekte. De er simple, de trækker ikke opmærksomhed fra ens outfit, og så ser man bare super feminin ud i dem!

PicMonkey Collage

1// Købes her 2// Købes her

De sorte pumps
Sorte pumps er bare skideflotte, og passer til de fleste af ens festkjoler. Derudover er sorte pumps super klassiske og kan ændre udtrykket på ens outfit. Et par simple denim-jeans og en hvid t-shirt kan umiddelbart lyde kedeligt, men så snart de sorte pumps bliver tilføjet, så er det en helt anden sag!

Er I enige i min liste over sko man skal have? Er der nogle sko I ville tilføje, eller nogle sko I mener ikke burde være der?
xx Whittabloglovin follow1

1 kommentar

  • Petrea

    Helt enig! Dog ikke i loafersne, da jeg ikke syntes den form klæder mine fødder.

    Nu er det jo “snart” vinter, og jeg har VIRKELIG brug for inspiration til vinterjakker. Kan du ikke lave et indlæg omkring det, med evt nogen ideer til mig??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan var min weekend?