Efterår // Find din strik!

13 ting jeg har fundet ud af i mit attenårige liv

Skærmbillede 2015-09-20 kl. 20.17.19Om seks dage fylder jeg nitten år! Derfor vil jeg gerne lave en lille opgørelse for hvad jeg egentlig har lært i løbet af dette år. Jeg føler selv at det er et år der har ændret mig en del, og jeg har lært nye ting om migselv. Nogle af de ting jeg har lært i mit attenårige liv har jeg skrevet ned nedenfor. 😉

1) Frank Hvam er en af de klogeste der har været inde i “Mads og Monopolet.” 2) Ovn-pizza mætter bedre, end når man laver den i mikrobølgeovnen. 3) Den H&M der ligger i Lyngby er bedre end den der ligger i København. 4) Jeg er et kæmpe konkurrencemenneske, og jeg sammenligner mig alt for meget med andre mennesker og deres præstationer. 5) Jeg lider af en mindre separationsangst, og jeg hader at skulle undværer mine forældre. 6) Jeg vil være børnepsykolog. 7) Meget hvide rum uden farver gør mig utryg og ukomfortabel. 8) Jeg går sygeligt meget op i at andre skal kunne lide mig, og jeg går alt for langt for at gøre andre tilpas. 9) Jeg ville hellere gå grimt og komfortabelt klædt, end pænt og ukomfortabelt. 10) Jeg har en fetish for æsker. Jeg kunne købe alle æsker i Søstrene Grene. 11) Intet spil kan holde mig beskæftiget længere tid end Plants vs. Zoombies 12) Te misfarver ikke tænderne hvis man putter lidt mælk i – Tak for denne info Cathrine Urhammer! 13) Wafande er fucking nice, og mega sød ved børn! – Forelsker mig lidt i ham hvergang der bliver vist Voice Junior.

xx Whitta

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår // Find din strik!