To dages fødselsdag, og outfitbilleder!

8 grunde til at min far er den bedste!

PicMonkey CollageIdag er det min fars 60 års fødselsdag! Hvis man kender ham eller har set ham i avisen eller fjernsynet (han er dansk overvismand, og hedder Hans Jørgen Whitta-Jacobsen), så ved jeg at det nok vil komme bag på de fleste at han er 60! Min far holder sig megagodt, og jeg synes selv han er den sejeste mand overhoved! Jeg er virkelig fars pige, og jeg elsker ham så meget – derfor skal han idag have et blogindlæg herinde, hvor jeg kommer med otte grunde til at min far bare er den bedste!

1) Han er så klog! Min far er så klog at han sidder som øverste mand, iblandt en masse vismand. Hvor mange kan kalde sig overvismand? Han er dog ikke kun megaklog på politik og økonomi, men han er også klog i al almindelighed. Han er fantastisk til at give mig råd og han har altid en smart både at løse tingene på.

2) Min far lever og ånder for sin familie, og han er villig til at smide alt han har i hænderne  hvis mig og min bror har brug for det. Jeg var i sidste uge rigtig ked af det over nogle personlige ting, og da jeg ringede til ham og græd i telefonen, så skyndte han sig hjem fra arbejde, for at trøste mig – også selvom han havde travlt. Han er der altid, og jeg kan altid regne med ham.

3) Min far har den fedeste og sorteste humor! Han har også en humor som det noglegange kun er ham og jeg der forstår. Han har en vildt fed selvironi og er vildt god til at tage pis på sig selv og andre. Det er super lettende og rart at have en far der er så nem at være sammen med, og som altid kan løfte en trist stemning.

4) Min far forstår min angst. Det er virkelig svært at forstå en person med angst, og mine forældre har da også skulle kæmpe for at forstå hvad det var jeg gik igennem, men nu forstår de det. De er fantastiske til at tilpasse vores hverdag efter at jeg kan blive overvældet af ting, og mine forældre ved præcis hvor mine grænser går, og hvornår jeg  ikke skal presse migselv yderligere.

5) Min far har ikke noget imod at se en tøsefilm. Det med at skulle “være en mand” og hele tiden skulle koncentrerer sig om at bevare et mandigt ‘selv’ det er han ligeglad med, og det gør ham i virkeligheden til en rigtig mand! Han hjælper mig med at sætte min hestehale, hvis jeg ikke kan få den til at sidde – han sidder og ser “drop dead diva” med mig på netflix, og han har intet imod at tage med mig ud og shoppe (dog ikke hans favorit-beskæftigelse.) Min far har altid været god til at indvolvere sig i min pige-verden, også da jeg var lille og det hele handlede om barbie.

6) Min far er ungdommelig! Han er det ikke på den super kiksede måde, men han er bare meget ungdommelig. Med hensyn til sociale medier halter det dog lidt, og han er faktisk ikke på nogle sociale medier overhoved, men han elsker at se Paradise Hotel,og han kan lide at sætte sig ind i hvordan vi “unge” fungerer – hvad vi danser til på diskotekerne osv.

7) Han har de varmeste øjne. Min far har virkelig nogle øjne der kan gøre mig glad helt indeni. Hans øjne udtrykker så meget kærlighed. Man skal dog nok lade være med at google billeder af ham, for hans øjne på billederne derinde er IKKE så kærlighedsfulde som normalt, haha!

8) Han er karismatisk så det siger spar to! Jeg kender ikke en mand der er så god til at snakke med alle, være social, være levende i sin mimik og sine mange håndfagter (som man kan se på mange af billederne ovenover.)

Det var otte grunde til at min far er den bedste! Der er jo helt sikkert mange flere årsager, men otte må være nok for denne gang! Tillykke med de 60 år Daddyoh!
xx Whitta

5 kommentarer

 • S

  Sikke en skøn og hjertelig beskrivelse af din far. Han lyder til at være et fantastisk menneske. Jeg kan godt forstå at du er meget stolt af ham. Det må være enhver fars drøm, at ens datter vil skrive sådan som du gør om ham.
  Mvh
  S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymos (;

  Sikke et dejligt indlæg som sprudler af krælighed. Du er meget heldig at have sådan en far, og det er rart at se, at du virkelig også værdsætter ham. Sådan skal det være! Tillykke til ham også. 🙂

  Og så lige en lille undren: Kan du blive enig med dig selv om, hvor mange grunde du har listet op? :kissing_smiling_eyes: I starten skriver du 10 grunde. Så kommer der 8 og senere skriver du 7 og så 8. :stuck_out_twe:

  Hav det godt og næsten god weekend. 🙂 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hahahah! Tak for fejlfindingen – Det blev vidst ikke læst ordentligt igennem, haha! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gør mig glad at du har sådan et godt forhold med din far! Jeg er også selv fars pige og kan relatere til mange af dine grunde – jeg har al min humor fra min far! Elsker ham så meget!♥

  http://spectrum-nannaoerner.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To dages fødselsdag, og outfitbilleder!