Et lille stykke kunst af Servane Gaxoette

An autumn outfit // Og hvem ligner Jeg egentlig?

DSC09479 DSC09539DSC09495 DSC09511 DSC09520 DSC09540I sidste uge var jeg til event med min gode veninde Amanda. Som altid, når man er sammen med fellow bloggers, så bliver der jo selvfølgelig skudt outfitbilleder. Jeg er så heldig at jeg bor lige ved sortedamssøerne i København, og derfor er den location jo oplagt til billeder. Til eventet var jeg iklædt overstående outfit. Et rigtig efterårs-look, haha!

Billederne er forresten taget et par dage inden jeg fik farvet mit hår mørkt, så det er altså derfor at mit hår er lysere end nu – det er ikke fordi at jeg har fået det farvet tilbage igen, hihi.

Et par af mine favoritbloggere har iøvrigt lavet et indlæg denne måned, omhandlede de kendisser de ligner udseende-mæssigt. I kan se indlæggene HER og HER
Jeg kunne vildt godt tænke mig at høre hvilke kendisser I synes jeg ligner! Så vil jeg måske lave et indlæg om det – det ville i hvertfald være rigtig skægt at høre, så skriv endelig en kommentar om det! 😉

Skjorte: ICHI // Bukser: Dr. Denim // Jakke: Designers Remix // Støvler: Just Fab // Armbånd: The Vintagebloglovin follow1

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille stykke kunst af Servane Gaxoette