Den store jakkeguide!

Anni Lu hos Be-fashionable // Giveaway

Skærmbillede 2015-09-04 kl. 12.27.30

Det er fredag aften, og helt uden nogle særlig anledning synes jeg altså at det er på tide med en giveaway på bloggen! Derfor har jeg sammen med Be-fashionable valgt den smukke halskæde ovenover (Fra Anni Lu) til gevinst i denne giveaway!

Det eneste I skal gøre for at deltage, er at gå ind på det billede I kan se ovenover på min instagram @Bertewhitta og gøre de ting der står nedenunder billedet I skal gøre for at være med. Så skynd Jer ind på min instagram og deltag – nogle skal jo finde! 😉

Jeg mangler iøvrigt 8 følgere på bloglovin for at have 1.500 følgere! Jeg vil vildt gerne op på 1.500 følgere, så hvis I ikke følger bloggen på bloglovin, så vil det gøre mig superglad hvis I gjorde det!
I kan følge bloggen på bloglovin LIGE HER
xx Whittabloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den store jakkeguide!