Min bloggerdag // Helt uden filter!

Busy days w. friends

DSC00347 DSC00391 DSC00354 DSC00365 DSC00367 DSC00378Kjole: Nue Notes // Armbånd: Anni Lu // Taske: Balenciaga // Sko: Just Fab // Grå trøje: Mads Nørgaard // Halskæder: Anni Lu

Hej piger! Jeg har haft nogle dage der har stået i venindernes tegn. I forgårs var jeg sammen med Cathrine og Sille. Vi var på café, som jeg også viste i gårsdagens indlæg LIGE HER
Inden cafeturen fik vi alle taget nogle outfitbilleder til hver vores blog, og ovenover kan I se dem søde Cathrine tog af mig! Igår var også en dag i veninders tegn, da jeg tog ud til et af mine absolut-favoritpersoner nemlig Amanda, og tog en hel dag med hygge. Vi så Danmarks næste topmodel, filmede en video til youtube og tog selvfølgelig også outfitbilleder! Nu har jeg haft to dage fyldt med fede aftaler, så nu står den på lektier og HF de næste par dage, haha.
Hvad synes I om overstående outfit?
xx Whittabloglovin follow1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bloggerdag // Helt uden filter!