There are no rules in fashion but one: Recycle your clothes

En weekend i flygtningenes tegn // Tøj til Sandholmlejren samt demonstration

DSC00054 DSC00038 DSC00059 DSC00147 DSC00066Halskæde: Anni Lu // Nederdel: Baum Und Pferdgarten // Sko: Adidas Originals // Taske: Liebeskind // Kashmirtrøje: & Other Stories // Armbånd: Anni Lu

Hej piger! En ny uge er ved at gå på hæld, og jeg er faktisk rigtig glad! Jeg er langsomt ved at finde en indre ro igen, efter sommerferien er slut. Jeg har skåret ned på aftaler og møder, og det har resulteret i at jeg er blevet mindre stresset, og mindre angst. Idag skal jeg dog ud og lave noget, som giver rigtig meget mening! Jeg skal nemlig til Christiansborg slotsplads idag og demonstrerer for bedre forhold til flygtninge. Demonstrationen starter klokken 13, og jeg synes det er et drønvigtigt emne at støtte op om, så vores flygtninge får en god velkomst, og kan se at ikke alle i Danmark er ligeså snæversynede som f.eks. vores integrationsminister Inger Støjberg. Den kvinde bliver nærmest mere og mere vanvittig med tiden synes jeg.
Igår stod dagen på oprydning i mit skab, og nu har jeg fyldt et par IKEA-poser med tøj til flygtningene på Sandholm-lejren. En person i vores gade har en mor der arbejder på Sandholm-lejren, så hun vil idag køre afsted til Sandholm for at afleverer tøjet. Vi må simpelthen hjælpe hvor vi kan, og vise vores støtte! Så jeg skal altså bruge dagen på at demonstrerer!
Hvad skal I lave idag?
xx Whittabloglovin follow1

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

There are no rules in fashion but one: Recycle your clothes