Min fødselsdag i instagrambilleder!

La Vie en Rose // Ny kollektion rammer snart butikkerne!

Ikke-navngivet-1

Jeg er jo ikke ligefrem en beauty-blogger, og jeg ved i virkeligheden ikke specielt meget om beauty osv. Engang imellem prøver jeg at steppe mit “beauty-game” lidt op, og købe en ny highligter osv. men jeg er bare ikke et menneske der er særlig god til at være omhyggelig og perfektionistisk med min makeup-rutine.
Jeg er dog alligevel kæmpefan af L’oreal, og jeg elsker deres produkter. Derfor er jeg meget glad for at dele denne nyhed med Jer! L’oreal har nemlig lavet en ny lækker læbestift kollektion der hedder ‘La Vie en Rose’ som udelukkende er med lækre lyserøde læbestift-nuancer. Som L’Oreal selv skriver i deres pressemedelelse af denne læbestift:“Den neo-feministiske bølge har ikke bare sat ligestilling og kønsroller på dagsordenen. Den har også sikret, at farven lyserød ikke længere opfattes som en udelukkende skrøbelig og fin farve, men derimod som symbolet på kvindelig styrke og uafhængighed.” 

Jeg er ret vild med L’oreals beskrivelse af farven lyserød – det er jo bare den ultimative kvindefarve!
De fine læbestifte kommer i Magasin fra uge 40 til og med uge 43. Prislejet er ca. 99 kroner.
Hvad synes I om de fine farver på overstående billeder? Hvilken af de 3 farver ville I vælge?
xx Whittabloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsdag i instagrambilleder!