8 grunde til at min far er den bedste!

Min fødselsdag i instagrambilleder!

Ikke-navngivet-1

Hej piger! Jeg fik i løbet af min fødselsdag i forgårs opdateret min instagram lystigt. Jeg havde en fantastisk dag, og i dette indlæg vil jeg skrive mere om hvordan dagen forløb sig.

1) Dagen startede ud med lækkert fødselsdagsmorgenbord. Der var croissanter, og selvfølgelig en masse skønne gaver! Jeg drak en morgente, og fik nippet lidt til en halv croissant – også selvom jeg normalt ikke spiser morgenmad. Efter morgenbordet og gaveåbningen opdaterede jeg min instagram for første gang. Der tog jeg nemlig et billede af min nye meget fine og poetiske nye taske fra Edition Poshette. Edition Poshette er et rigitg eksklusivt og lækkert fransk mærke, som laver små tasker der ligner lidt bøger.
Min taske findes HER

2) Om formiddagen havde jeg en tid hos min psykolog, så ved 11-tiden tog jeg ud til ham for at snakke. Lige inden jeg tog afsted til psykologen tog jeg billede nummer 2, hvor jeg har min nye ring fra Maria Black på, samt min nye taske fra Edition Poshette.

3) Da jeg kom hjem fra psykolog tog jeg mig en rigtig skøn eftermiddagslur, inden hele familien ved 3-tiden drog afsted til biorafen ‘Dagmar’ for at se den nye Klovn film. Inden vi gik ind i biografen fik jeg min far til at tage et hurtigt billede af mit fødselsdagsoutfit. Jeg har også taget nogle gode billeder med mit kamera, men de kommer op på bloggen senere. Filmen var rigtig god, og lidt speciel i forhold til den anden Klovn-film og de mange tv-serier. Så kunne jeg iøvrigt heller ikke lide at se Casper og Frank som så meget uvenner, hæhæ! Men en god film var det!

Da vi kom hjem spiste vi mexicansk mad, og ved 9-tiden gik jeg i seng. Der er ikke noget mere fantastisk end at falde i søvn efter en skøn dag!
xx Whittabloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 grunde til at min far er den bedste!