Anni Lu hos Be-fashionable // Giveaway

New in // Læderjakke og bluse fra Baum

DSC09918 DSC09973DSC09926 DSC09968 DSC09951 DSC09967

LYSEBLÅ BLUSE FRA BAUM UND PFERDGARTEN // SORT LÆDERJAKKE FRA & OTHER STORIES // SORTE PUMPS FRA ALDO // NET FRA ANOTHER NUÉ // ARMBÅND FRA JEWELRY AND LOVE // RING FRA JEWELRY AND LOVE // BUKSER FRA ZARA

Hej piger! Søvn er i øjeblikket et by i Rusland for mig. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg kan simpelthen ikke sove ordentligt om natten. Derfor går jeg rundt i en konstant trætheds-tåge. Det stopper mig dog ikke fra at blogge – nej rent faktisk er det som om at min blogging-kreativitet er blevet lidt bedre, haha.
Denne weekend bliver dog ikke en slumre-weekend. Idag skal jeg ud på strøgtur med min søde mor, da vi skal kigge på ting jeg kan ønske mig i fødselsdagsgave. Jeg har føldselsdag 28. September, og jeg har ingen idé om hvad jeg skal ønske mig.
Imorgen skal jeg så til redaktionsmøde hos Frenzy, som er det ungdomsmagasin jeg arbejder på – det bliver også super sjovt.

Hvad synes I om overstående billeder? På billederne har jeg min nye bluse på fra Baum Und Pferdgarten, og så har jeg min nye læderjakke på fra & Other Stories.
xx Whittabloglovin follow1

8 kommentarer

 • så flot outfit og vildt fede billeder! Du er så tæt på 1.500 det er helt vildt 😉

  xx Johanne Jacobsen
  http://www.johannejacobsen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ja, jeg glæder mig så meget til jeg kommer op på de 1.500! 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker blusen! Og hele outfittet ser virkeligt godt ud – skoene, bukserne og blusen hænger så godt sammen! 🙂

  carolinestadsbjerg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ej hvor er jeg glad for at du synes det! <3 Jeg har indsat link til blusen nedenunder billederne, hvis du vil købe den selv. 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smukt et outfit! Er hel vild med de toner – både til dig og generelt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Ej, har simpelthen bare brug for at komme ud med det hehe, men jeg eeeelsker din nye hårfarve! :heart_eyes: Det ser SÅ flot ud til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ej hvor er du bare sød, tusind tak!! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anni Lu hos Be-fashionable // Giveaway