Dagens tip: Mirakel til håret

Nitten år, og fødselsdag!

Skærmbillede 2015-09-27 kl. 15.06.06

Rullekrave: Rosemunde

Hej dejlige piger! Jeg vil starte med at give et undskyld over at dagens indlæg bliver et selfie af migselv, og en lille tekst – det ved jeg godt ikke er godt nok. Men årsagen til dette, er at jeg idag har fødselsdag, og derfor ikke vil bruge dagen foran computeren.
Idag skal jeg nemlig hygge mig med min kære mor, inden jeg ved 4-tiden skal i Biografen med hele kernefamilien og se ‘Klovn.’ I vores familie er vi kæmpe klovn-fans, og vi kan sidde og skrige af grin af deres forfærdelige pinligheder – så selvfølgelig skal vi have set filmen!

Når vi kommer hjem fra biografen skal der spises mexicansk mad, som er min favoritmad!
Det er med glæde indeni at jeg tænker tilbage på mit år som attenårig. Det var året hvor jeg blev kontaktet af Unique models for at få tilbudt et prøve-shoot, det var året hvor jeg blev Miss Glossy 2014, det var året hvor jeg blev nomineret til Modeblogprisen for ‘årets personlige blog’, det var året hvor jeg tog Stockholm for at lave en kampagnefilm med L’oreal og så var det året hvor jeg fik en masse nye dejlige venner og bekendte!
Jeg håber at min tilværelse som nittenårig vil bringe ligeså mange spændende oplevelser med sig!
xx Whittabloglovin follow1

15 kommentarer

 • Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg håber at du får en rigtig dejlig dag! <3

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymos ;-)

  Tillykke! og sikke en god dag at blive det på med både superfuldmåne og blodmåne! Specielt! :smiley_cat: :smile_cat: :kissing_cat: :dizzy_face: :sleeping: :hushed: :stuck_out_twe: :stuck_out_tongue_cloey: :stuck_out_tongue: 😉 :blush: :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ja, det er faktisk lidt fedt! 😀 Der plejer ellers aldrig at ske noget spændende 28. September, haha! 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke min skønne, skønne girl. Jeg håber, jeg får lejlighed til at fejre dig snart – for jeg saaaaaavner dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tak søde mus! <3 <3
   ja, vi må snart fejrer det! :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Holm

  Stort tillykke med fødselsdagen, søde Alberte! Håber du får en fantastisk dag med alt du ønsker dig! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Stort tillykke! <33

  Kunne du evt. lave et fødselsdagshaul som video? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrea

  Stort tillykke med dagen Alberte <3 Du har fortjent verdens bedste dag.

  Btw jeg har længe overvejet at lave en seriøs blog, men jeg vil gerne have en makker… Har du nogen gode ideer til hvordan jeg kan finde sådan en?? <3 Og hvordan starter jeg bloggen ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke <3

  KH Christina
  http://christinaelisabeth.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kæmpe tillykke med Fødselsdagen Alberte. Jeg håber du har haft en helt igennem fantastisk dag, i slevskab med din familie.

  Det er jo helt vildt så mange vilde oplevelser du har haft som attenårig og jeg håber inderligt for dig at du vil få endnu flere som nittenårig. I mine øjne så lever du bogstaveligttalt drømme livet.

  Men håber du har haft en dejlig dag for det fortjener du.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, hvor er du smuk! :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Wow, hvor er du bare sød! <3 Tusind tak skal du have! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kæmpe tillykke med fødselsdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens tip: Mirakel til håret