#Refugeeswelcome

Søndags cozy

DSC00830

I sidste uge lavede jeg et indlæg, hvor jeg viste hvordan et typisk-søndagsoutfit ser ud for mig (LÆS INDLÆGGET HER). Jeg tænkte derfor at jeg ville vise jer et outfit der er endnu mere comfy end sidste søndag! Idag har jeg nemlig været ude og se Maraton og heppe på alle de seje mennesker der løb. og til dette arrangement havde jeg altså nærmest bare nattøj på! Overstående outfit er taget i min natbluse, et par opsmurte joggingbukser, en læderjakke og mine sneakers. Outfittet er super casual, men  jeg kan faktisk rigtig godt lide det. Jeg er vild med den lidt tilfældige stil, og på en søndag må man altså gerne være lidt sjusket. Det er dog meget heldigt at jeg på overstående billeder holder en hånd over mit ansigt, for mit ansigt bærer idag virkelig præg af en hård uge, haha.
xx Whittabloglovin follow1

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Refugeeswelcome