Tag dig sammen Justin Bieber!

Den næste der nævner kognitiv psykologi får en flad

DSC02385

Denne uge har været en af de kedeligste jeg har haft længe. Dagene har gået med på skift at se Gossip Girl på Netflix, og lavet psykologiopgave. Jeg har nu siddet og arbejdet med de kognitive hjernefunktioner så meget, at den næste der kommer ind på emnet ‘sensorisk hukommelse’ får en flad!
Jeg har haft så travlt med opgaven at jeg måtte sidde herhjemme og arbejde med den og i stedet tage mit møde med det store danske modebrand (det jeg skulle besøge igår) over mail. Det er rigtig ærgerligt, for jeg havde glædet mig til at se deres showroom, men det bliver en anden gang.
Hvis I følger mig på Snapchat (Albertewhitta) Har i nok set den fine pakke jeg har fået fra Baum Und Pferdgarten – det er selvfølgelig det store danske modebrand jeg snakker om.
Overstående billeder er taget i løbet af ugen. Jeg fik også lige nået at læse lidt ‘Cover’ imellem opgaveskrivningen, hæhæ.
Hvad har Jeres uge gået med?
xx Whittabloglovin follow1

2 kommentarer

 • Jeg har haft præcis den samme uge! Jeg har haft en eller anden form for projekt eller aflevering i hvert eneste fag, undtagen to! Ugen er sgu gået lidt langsomt, så det er SÅ dejligt at kunne smide benene op og nyde lidt familietid med familien!^^’

  http://spectrum-nannaoerner.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ååårh indeed! En hel uge i mit liv er basicly spildt, haha. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag dig sammen Justin Bieber!