Ude og spise med Price!

En klassiker

DSC02075 DSC02070 DSC02053 DSC02080Hvid skjorte: Filippa K // Taske: Marieta Cox // Jeans: H&M // Armbånd: Anni Lu // Sko: Ecco

Hvad er bare et item man skal have i garderoben?
Efter min mening er et par jeans og en hvid skjorte det mest basale outfit man kan ifører sig, og jeg arbejder selv meget på at få mig en mere basic-garderobe, da det er nemmest at mixe og matche på kryds og tværs. Desuden kan alle bærer et par jeans (mom-jeans, boyfriendjeans eller skinny jeans) og en hvid skjorte – har I noglesinde set nogle gå galt i byen med det?
På overstående billede har jeg sammensat et outfit med en hvid skjorte og et par jeans – og så selvfølgelig accessories til! Hvad synes i om looket, og kunne I have lyst til flere ‘En klassiker’ indlæg?
xx Whittabloglovin follow1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude og spise med Price!