TBT // Islandsk Sweater, ponyer og kvalitid med far

Frontpage focus // November issue

DSC02417

I forgårs modtog jeg det nye ‘Cover’ med posten, og det betyder jo at det er tid til en ny udgave af Frontpage focus!
Jeg er ikke en glimmer-pige, og hvis der er for meget ’sparkle’ og palietter så står jeg af. Derfor er jeg naturligvis ikke vild med kjolen på denne måneds Cover, men tilgengæld er jeg vil med farverne! Den blå-grønne tekst-farve går rigtigt godt i spænd med den grønne kjole, og så er forsidemodellens hår altså også sat vildt pænt synes jeg – jeg er vild med det lidt skødesløse og messy look.
Hvad synes I om forsiden?
xx Whittabloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TBT // Islandsk Sweater, ponyer og kvalitid med far