Få en gratis totebag!

En lille life-update

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 13.39.49

Jeg er omsider tæt på at være rask igen. Jeg bliver ikke så ofte syg som jeg gjorde før i tiden, og derfor kom feberen ret uventet (på trods af at vi har en del influenza-epidemier i Danmark lige pt.)
Og hvad har jeg så brugt tiden i sygesengen på, spørger I måske.
Jo, jeg har brugt tiden på at spise ulækkert mange ostepops, læst det nye Cover-magasin –  som jeg iøvrigt vil lave en ‘frontpage focus’ på i næste  uge, jeg har set Natholdet på tv2 Play, jeg har set ‘Hvem sagde vuf’ på tv2 play, og jeg har forberedt en ABSURD spændende giveaway til bloggen imorgen.
Så I kan nok høre at jeg har brugt tiden fornuftigt. 😉

Hvad skal I lave i weekenden? Har I nogle planer for 1. Søndag i advent, som jo er imorgen? Lad mig endelig høre fra Jer i kommentarfeltet.
xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Tine

  Jeg skal pynte op i morgen sammen med min famile, og så skal jeg spille fodbold, som jeg også har gjort i dag, lidt hårdt
  Jeg er vild med dit indhold for tiden
  -Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ih dog, hvor er du sød!! <3
   Og hvor lyder det bare vildt hyggeligt med pyntningen imorgen! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få en gratis totebag!