Når ugens højdepunkt er afklippede boyfriendjeans

Guldkollektion fra Anni Lu

Skærmbillede 2015-08-26 kl. 21.43.52

Anni Lu kender vi jo allesammen for hendes fine perle-armbånd og halskæder med fine vedhæng. Jeg ejer selv to fine armbånd fra hendes mærke, samt to halskæder. Nu har Anni Lu skabt en ny kollektion af ægte guld – og jeg er fuldstændig bjergtaget af kollektionens skønhed! Da alle de forskellige smykker er af ægte guld, er den selvfølgelig lidt mere pricey end hendes smykker normalt er, men personligt kunne jeg godt (til trods for prislejet 3.200 kr.) overveje at anskaffe mig smykket. Et så elegant smykke går aldrig af mode, og så er Anni Lu også min favorit smykkedesigner.
Hvad synes I om smykkerne?
xx Whittabloglovin follow1

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Når ugens højdepunkt er afklippede boyfriendjeans