Dilemma // Hvilken Marni taske?

Illums nye skoafdeling!

Skærmbillede 2015-10-31 kl. 21.25.3712188696_10206284587687918_1242817521_n

Hvilken pige er ikke en sucker for designersko? Måske har man ikke råd til dem, men jeg tror at de fleste piger nyder at kigge på dem og drømme om dem.
Min drømmesko er denne støvle fra Chloé. Den støvle er indbrebet af alt jeg elsker. En solid sko af god kvalitet, rå og kan pifte ethvert outfit op. Denne sko er at finde i Illums nye luksus-afdeling på 2.Sal. Denne sal byder også på tøjbutikker fra eksklusive mærker, men det som fanger øjet når man besøger denne etage hos Illum, er de tonsvis af sko fra mærker som Marni, Chloé, Acne Studios osv.
Denne afdeling i Illum er også blevet ny-renoveret og der har været en vanvittigt dygtig indretningsarkitekt på opgaven med at designe afdelingen. Afdelingen er vildt flot indrettet med flotte farver, fantastisk belysning og møbler man har lyst til at tage med hjem! Jeg er IKKE blevet sponsoreret af Illum, men jeg må nød til at tippe om dette. 😉
xx Whittabloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dilemma // Hvilken Marni taske?