Er du ensom??

Misundelse er ikke en grim ting!

DSC00853

Billeder hapset fra Ditte Degns instagram, med tilladelse fra hende. 

Det er altså okay at være lidt misundelig, når man ser på Ditte Degns boligindretning. Udover at hendes smag i indretning er absurd inspirerende, så har hun også mine drømme-æsker. Jeg fik stalket mig frem til at de pæne plettede æsker KUN kan anskaffes, hvis man køber noget på hjemmesiden matchesfashion. Matchesfashion er en hjemmeside med dyrt luksustøj og tilbehør – og jeg har ikke råd til dyrt tøj og tilbehør.
Derfor vil jeg lige komme med en forespørgsel her. Er der nogle af mine læsere som har sådan nogle æsker, som de ikke har lyst til at have mere? Jeg ville i hvertfald gerne byde et sjat penge på dem. 😉

Hvad synes I om æskerne?
xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du ensom??