Sådan får du flere likes på instagram!

Idag skal angsten stoppe!

12336194_10206464829873860_484128725_n

Idag er en meget stor dag for mig. Jeg starter nemlig idag i gruppeterapi. Jeg starter i gruppeterapi for at komme af med min angst. Jeg er virkelig nervøs for at skulle starte, men jeg er også meget afklaret med at det er nødvendigt for at jeg skal blive angstfri.
Siden jeg var en lille pige på 12 år har jeg haft angst og det skal simpelthen stoppe nu.

I forbindelse med min blog kommer der så mange fantastiske tilbud. Spændende møder, fede events og skønne bekendskaber med andre bloggere som jeg gerne vil pleje. Men min angst sætter altid en stopper for de ting jeg gerne vil opnå. Jeg bliver simpelthen for angst for at tage til de spændende møder og for at pleje nye venskaber – og det skal stoppe nu!
I overskriften skriver jeg:” Idag skal angsten stoppe” – og det ved jeg selvfølgelig at den ikke kommer til. Jeg ved godt at det bliver en process at komme ud af angsten og at jeg skal kæmpe for det, men det er jeg også meget villig til nu.

Jeg var til et informationsmøde i sidste uge, og der sad jeg i en time og hørte om angst. De forklarede at angst ofte opstår, hvis man aldrig prioriterer sig selv og altid sætter andre i første række. Jeg må til at prioriterer mig selv nu, og jeg glæder mig til forhåbentligt at kunne sige om et halvt år (når jeg slutter i gruppeterapi) at jeg er angstfri.
xx Whitta

9 kommentarer

 • Det er virkelig sejt gjort!! Håber alt det bedste for dig med det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt mulig held og lykke! Jeg er sikker på, at du kommer til at få et meget bedre liv fri for angst, hvor du kan fokusere på dig selv og dit potentiale.
  Hilsen Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Alberte
  Jeg har i rigtig lang tid haft lyst til at skrive en kommentar til dig, da jeg syntes, at det er mega sejt af dig at du tør tale så åbent omkring så sårbart et emne. Jeg har selv haft angst i 6 år nu og har nærmest vænnet mig til at have angsten som sidemakker hver dag.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, når du engang er færdig med forløbet, hvad du syntes om gruppeterapi og om det har hjulpet dig.
  Ønsker dig alt held og lykke fremover! Det kan jo være, at vi ses til en event engang!
  Kærlige hilsner
  Frederikke Wærens

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej søde Frederikke! <3 Du skal nok høre fra mig, når jeg er kommet mere ind i forløbet! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg vil rigtig gerne høre om din erfaring med gruppeterapi, for jeg er selv blevet tilbudt det for depression, og jeg ved sgu ikke helt hvordan jeg har det med at skulle sidde foran en masse mennesker jeg ikke kender… jeg frygter sådan lidt det er “Hi, my name is S, and I’m an alcoholic” agtigt :i <3

  – men jeg håber I hvert fald du bliver glad for det, og jeg kan godt se fidusen I at I kan lære af hinandens erfaringer og trække på hinandens styrker. Held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Alberte, håber ikke at dette bliver for personligt, men ville høre hvorhenne du går til gruppeterapi, altså hvad fx deres hjemmeside hedder, da jeg gerne selv vil af med min angst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Julie! 🙂 Jeg går et sted der hedder Stolpegård 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du flere likes på instagram!