What I wore christmas eve

Mit 2015 var…

PicMonkey Collage

1) I slutningen af Januar 2015 blev modeblogprisen 2015 afholdt, og jeg var nomineret som ‘årets personlige modeblogger.’ Det var en kæmpe oplevelse at høre sit navn blive råbt op på en stor scene, og generelt at en fag-jury havde besluttet sig for at jeg skulle nomineres, sammen med fem andre bloggere. 2) I Marts fik jeg job hos web-butikken Henny&My. Der skulle jeg stå for at lave instagram-posts og blogindlæg på deres blog. Jeg arbejdede hos Henny&My indtil Juni. Henny&My lukkede deres webshop i September, men jeg var rigtig glad for mit job hos dem. 3) I slutningen af April var jeg i Stockholm sammen med L’oreal Paris, hvor vi filmede en tutorial-video til L’oreals hjemmeside. Det var en vildt spændende oplevelse, og jeg fik lov at arbejde med nogle vildt cool og professionelle stylister og makeup-artister.

PicMonkey Collage1

4) I Maj-måned var der Elle Style Awards og jeg var så heldig at have fået et par biletter. Elle Style Awards var en rigtig fed oplevelse og det var rigtig interessant at overværer pris-uddelingen og høre de forskellige designere og modefolks takketaler. 5) I Juni besøgte jeg Paris. Det var en kæmpestår oplevelse for mig, og jeg er blevet HELT forelsket i byen. Jeg var i Paris sammen med min mor, og det var så hyggeligt at bruge så meget tid med hende. Det er en rejse jeg aldrig glemmer, for på det tidspunkt i mit liv var jeg super lykkelig og glad. 6) I Juli fik jeg arbejde som modeskribent hos Frenzymag.dk. Jeg arbejder stadig hos Frenzy idag, og jeg er så lykkelig og glad for at arbejde for dette site.
PicMonkey Collage2

7) I August var der stort finaleshow i forbindelse med Brillelook 2015. Jeg endte med at komme i finalen i Brillelooket og derfor var jeg også inviteret med til showet i Dangleterre. Jeg vandt ikke, men jeg lærte en del nye bloggere at kende og især Cathrine Urhammer og Sille Nikolajsen har jeg set meget til efterfølgende – og de er nogle skidesøde piger!
8) I Oktober besøgte jeg Stockholm og det var en rigtig skøn tur. Jeg forelskede mig næsten ligeså meget i Stockholm som i Paris, og jeg skal helt sikkert tilbage til Stockholm ASAP.

Jeg har haft et skønt 2015 med op og nedture, men jeg er SÅ klar på 2016 og jeg er lykkelig for afslutningen på dette år. Jeg har fået nye stærke venskaber, lært mig selv bedre at kende og fået en større tro på mine egne evner.
Tak 2015, for at have budt på så mange fantastiske oplevelser. Kom bare an 2016!
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I wore christmas eve