Sådan vil jeg fejrer nytår

Sådan får du flere likes på instagram!

Skærmbillede 2015-12-04 kl. 17.01.00

Jeg fandt forleden dette billede på tumblr, og jeg synes det opsummerer ret godt hvilke ting som fungerer rigtig godt på instagram. Derfor vil jeg her komme ind på hvad DU kan gøre for at få en instagram med succes. Udover at filtrene og dit insta-feed skal se godt ud æstetisk. Husk at indlægget ikke er ment helt alvorligt, men skal læses med et glimt i øjet.

Marmor
Har du et bord af marmor, en vase af marmor, eller en skål af marmor? Så skynd dig at tag nogle billeder af det/den! Marmor er et kæmpe hit på instagram, og et marmorbord kan eksempelvis bruges som baggrund, hvis man skal fotograferer en parfume eller et smykke.

Parfumer med en simpel flacon
En parfume med en klassisk og simpel flacon er også et hit på instagram. Som f.eks. parfumen på overstående billede. Den er super simpel og ser rigtig lækker ud. Den ville helt sikkert kunne tiltrække nogle likes på insta. 

Guld
Guld er et metal som også fungerer godt på instabilleder. Selv når det blot er guld-maling virker det eksklusivt, og eksklusivitet fungerer godt på instagram. 😉

Designertasker
Hvis du har en designertaske så fotografer den! Hvis du ligger din designertaske på et marmorbord, og en guld-vase ved siden af, så kan du godt regne med at det kan samle nogle likes.

Jeg er desværre typen som hverken ejer en klassisk og simpel parfume, et marmorbord eller særligt meget i guld – og designertasker har jeg heller ikke et stort udvalg af… Suk. 😉
xx Whitta

På instagram hedder jeg @Bertewhitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan vil jeg fejrer nytår