At føle sig velsignet og heldig

Taske-crush! // Mansur Gavriel

DSC03482

Jeg har sku købt en monster-fed-og-monster-dyr-taske! Jeg har længe gået og sukket efter en ny taske, da en taske kan gøre hele forskellen på et outfit. Tasken som jeg har købt, er denne bucket-bag fra Mansur Gavriel. Jeg elsker pose-taskerne, og denne taske synes jeg er så smuk. Mansur Gavriel er et brand som jeg først fornyligt stiftede bekendskab til, men jeg elsker deres design. Deres tasker er så klassiske og delikate at kigge på – er I ikke enige?
Lad mig endelig høre hvad I synes om den – og så vil jeg også rigtig gerne høre hvilken taske I drømmer om at købe?
Denne taske blev allerede udsolgt 10 timer efter den blev sat til salg på Matchesfashion, så jeg kan desværre ikke linke den til Jer, men den kommer garanteret på lager snart igen.
xx Whitta

bloglovin follow1

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At føle sig velsignet og heldig