Cheap vs. Expensive // Céline armbånd

What I wore christmas eve

DSC04669 DSC04678 DSC04680 DSC04682 DSC04689 DSC04697

Hej girls! Jeg har haft nogle dage med rigtig meget fart på, og nu ligger jeg altså med hovedpine. Jeg dur slet ikke til jul, for det ender altid med at jeg bruger mine juledage på at sove, sove og atter sove. De sidste par dage har jeg haft nogle ret slemme synsforstyrrelser, og nu har jeg desværre fået migræne.

Jeg tænkte at det var på tide at dele mit juleaften-outfit her på bloggen. Jeg var nemlig iført min skønne kjole fra Ganni. Kjolen er både smart og behagelig at have på – to af de vigtigste ting, når man skal købe nyt tøj, hæhæ. 😉
Kjolen kan købes HER

Får I nydt juledagene og har I fået nogle gode julegaver? Lad mig endelig høre fra Jer i kommentarfeltet – jeg synes ikke rigtigt der bliver kommenteret så meget i øjeblikket, hæhæ.
xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Laura

  Jeg elsker din kjole Alberte! Hvor er du dog smuk på billederne – Godt nytår!! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er du bare sød! Tusind tak! <3 Og rigtig godt nytår til dig også!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap vs. Expensive // Céline armbånd