Dunkelt lys og vintermorgener

5 facts om mig

Skærmbillede 2016-01-12 kl. 11.55.13

1) Jeg er panisk bange for at tale i telefon. Det har jeg været lige siden jeg var helt lille, og faktisk også inden jeg fik angst. Jeg kan huske hvordan jeg i folkeskolen altid kom med undskyldninger for hvorfor jeg ikke havde svaret på folks opkald. F.eks. brugte jeg ofte: “Jeg kunne ikke finde min telefon!”

2) Jeg HADER valnødder, lugten af gamle møbler og aubergine. Det er tre ting som jeg nærmest kan få kuldegysninger ved at tænke på.

3) Jeg bryder mig slet ikke om nytår. Jeg synes det er en aften hvor man nemt kan komme til at føle sig rigtig ensom.

4) Jeg er ikke overtroisk, men når det handler om dommedags-profetier, så kan jeg godt blive panisk bange. For hvad nu HVIS folk rent faktisk har kunne spå om fremtiden?

5) Jeg bliver så sur på folk som kalder flygtninge for “de fremmede” – Det er et ord som i den grad skaber et “dem og os” – Og som gør det nemmere at lade være med at engagerer sig følelsesmæssigt i deres situation. De er altså ikke mere fremmede, end at de har præcis de samme knogler i kroppen som vi har, samme følelser og samme hjerne-funktioner.

xx Whitta

bloglovin follow1

5 kommentarer

 • Jeg kan med nød og næppe tvinges til at snakke i telefon, men ihhh hvor jeg hader det! Tror faktisk der er en del der kender til det også. Jeg føler også det er akavet. Jeg ved ikke, jeg kan godt tage den og ringe til mine absolut nærmeste hvis det haster – men helst ikke altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie P

  Jeg er meget enig med dig i punkt nr. 5 og jeg synes at “dem og os”-retorikken bliver anvendt alt for ofte idag. Desværre.

  Forresten, hvor er den fine strik fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Den er fra H&M 😀 har skrevet et par indlæg om den. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie P

   Tak!

   Dem tror jeg lige jeg vil kigge på så 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dunkelt lys og vintermorgener