Endnu flere udsalgsfavoritter!

Cozy winter-coat and a red nose

PicMonkey Collage

Jakke: Baum Und Pferdgarten // Bukser: Baum Und Pferdgarten // Sko: Gardenia

Jeg er så træt af den her vinter. Jeg er træt af at jeg er øm i fødderne af kulde når jeg har gået hjem fra byen, og jeg er træt af at skulle bruge fem minutter på at få alle mine mange tøj-lag af, når jeg er kommet indenfor. Jeg er også supertræt af at jeg bliver så træt i hele kroppen i denne årstid – og så er min inspiration heller ikke noget at råbe hurra for.
Men nu handler det jo selvfølgelig om at være positiv og drømme mod varme dage og korte nætter.

Igår var jeg ude for at tage lidt outfitbilleder til bloggen. Jeg synes billederne er blevet ret fine, men hold op hvor var det en kold omgang!

Jeg vil lige sige TAK til alle Jer som har skrevet en kommentar og svaret på de spørgsmål jeg stillede Jer. Det er SÅ fedt at I gav Jer tid til det og I er jo allesammen så mega søde – jeg er virkelig stolt og glad for at have Jer som læsere. OGSÅ dem som ikke svarede på spørgsmålene.
Hvis I vil læse indlægget, eller også gerne vil svare på spørgsmålene, så kan man finde indlægget HER

xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu flere udsalgsfavoritter!