5 facts om mig

Aldrig mere høje hæle

DSC04428 DSC04432 DSC04497 DSC04472

Trøje: H&M // Bukser: H&M // Taske: Celiné // Sko: Deichmann // Halskæde: Anni Lu

For tre uger siden havde jeg dette outfit på, da jeg besøgte min veninde Sille i Helsingør. Den dag lærte jeg noget meget nyttigt. Jeg lærte nemlig at man ikke skal ifører sig hæle, når man går rundt i Helsingør. Helsingør er en by der nærmest er bygget på brosten – så det er ganske vanskeligt at gå i hæle. Samtidig opdagede jeg at jeg slet ikke føler mig tilpas i hæle. Jeg har aldrig før tænkt over det. Men jeg føler mig simpelthen ikke “grounded” når jeg har hæle på, og jeg føler ikke at man står solidt nok på jorden.
Ellers er jeg meget tilfreds med overstående look.

Idag skal jeg til møde hos Carré inde i byen. Endnu engang i selskab med Sille.
Det skal nok blive vildt hyggeligt.
xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 facts om mig