Leopard & ponytail // Get the look

Et kreativt projekt, og en hemmelighed!

12630668_10206767398477886_1431873634_o

I weekenden fandt jeg mine gamle badges frem, for at give min bomberjakke lidt spræl, og det mindede mig om at jeg aldrig noglesinde har fortalt Jer om min store samling af badges. Jeg har nemlig samlet på badges siden jeg gik i 4. klasse og jeg har i tidernes løb samlet fra en masse forskellige lande. Hvergang mine forældre er taget ud at rejse (det gør de sjældent, men det er da sket) har de købt en badge med hjem til mig. Jeg har aldrig rigtigt brugt dem til noget, men i weekenden fik jeg så ideen at pimpe min jakke lidt op. Jeg ved ikke om det er kikset eller smart at putte badges på sin jakke, men jeg har da taget nogle outfitbilleder hvor jeg har jakken på – så dem får I at se snart, og så må I vurderer om jeg skal hive mine badges af, eller om det er smart med dem på! 😉

Idag skal jeg til 95-års fødselsdag hos min morfar. Det bliver rigtig hyggeligt at sidde i mine bedsteforældres stue og spise boller, lagkage og drikke te.
Hvad skal I lave i weekenden?
xx Whitta

bloglovin follow1

5 kommentarer

 • Jeg elsker badges, jeg synes, det ser SÅ godt ud, især på denim- og læderjakker! Jeg ville ønske, at jeg havde en kasse ligesom dig!!♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soph

  Skal også til familie fødselsdag. Bagdes åh det minder mig om 7 klasse, hvor alle havde badges sat fast på deres fjällraven eller eastpack, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hahaha, ja lige netop! Så ved heller ikke om det er alt for folkeskole-agtigt at have badges på sin jakke, men syntes bare jakken havde brug for lidt spræl, haha! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • soph

   Ja det er også cool nok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er super cool, og det vil vokse over det næste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard & ponytail // Get the look