Søvnunderskud gange hundrede

Ganni SS15 campaign

PicMonkey Collage2PicMonkey Collage1PicMonkey Collage

Billeder fra Gannis SS16 kollektion blev offentliggjort på deres Pinterest i igår, og jeg måtte selvfølgelig straks ind og tjekke de lækre styles fra kollektionen. I sommers da kollektionen blev præsenteret på catwalken til Fashion Week, skrev jeg et indlæg om hvor meget jeg glædede mig til at se kollektionen i butikkerne. Og min begejstring for kollektionen er bestemt ikke blevet mindre! Jeg elsker de gule farver, jeg elsker sættet i det delikate silke-materiale og den beige buksedragt. Der skal gå noget grueligt galt, hvis ikke jeg skal shoppe amok i Ganni i slutningen af Januar. Kollektionen kommer nemlig i butikkerne i slut-januar.
Hvad synes I om de fine kampagnebilleder?
xx Whitta

bloglovin follow1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Søvnunderskud gange hundrede