Get the look // Chloé flats

Mine nytårsforsætter!

tumblr_mcghelolbk1qak673o1_500_zpseff062bb

Jeg vil gerne blive bedre til at leve i nuet
Jeg har så meget bekymring indeni mig, at jeg kunne bekymre mig for et helt fodboldstadion. Hvergang jeg laver noget sjovt, så tænker jeg på alt dét som jeg skal nå, alt det som gør mig nervøs og alt det som kunne gå galt i min tilværelse. I 2016 skal jeg blive bedre til at leve i nuet, og ikke tænke så meget på fremtiden.

Jeg vil gerne lære at elske migselv højere
Man bliver aldrig tryg ved andre mennesker, hvis man ikke har en grundlæggende tillid til at man er god nok. Jeg tænker altid rigtig meget over hvad andre tænker om mig, og hvis jeg havde lidt mere selvtillid, så kunne jeg formegentligt blive lidt mere ligeglad med hvad andre tænker om mig.

Jeg vil gerne pleje mine sociale relationer endnu mere
Der er ikke noget som gør mig gladere end at være sammen med gode venner og veninder. Når jeg er sammen med mine gode veninder bliver jeg faktisk også bedre til at leve i nuet og til at elske migselv højere. Jeg får ganske enkelt en bedre indre balance af at være social – og så er det jo også bare skidehyggeligt at være sammen med folk man holder af. Så vennerne og veninderne skal selvfølgelig plejes i stor stil.

Har I nogle nytårsfortsætter som I vil dele med mig?
xx Whitta

bloglovin follow1

6 kommentarer

 • Jeg har lidt det samme som nr. 2, jeg synes også det er vigtigt først at elske sig selv og derfra kan man elske andre:)
  Jeg kunne også godt tænke mig at dyrke flere af mine hobbyer, og i det hele taget gøre mere plads til jeg-tid:)♥

  http://spectrum-nannaoerner.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Jeg-tid lyder godt! Det skal man virkelig huske at give sig selv, for ellers glemmer man jo sig selv helt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Wauw jeg elsker billedet er det dog der er det ? Tror noget af det jeg gerne vil i det nye år er at passe beder på mig selv og DTU indebære jo mange ting at gøre det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Wauw jeg elsker billedet er det dog der er det ? Tror noget af det jeg gerne vil i det nye år er at passe beder på mig selv og det indebære jo mange ting at gøre det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Jeg vil sgu egentligt gerne hoppe med på dine nytårsforsætter! De beskriver så fint, alt det jeg bør blive bedre til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Sikke nogle gode nytårsfortsæt Alberte. 🙂 <3 Dem kan jeg sagtens bruge som inspiration. Mit nytårsfortsæt er at løbe en lille tur hver 2. dag. Det går okay indtil videre. Nu er det bare blevet så mega monster koldt. Så nu er det ikke helt så sjovt. Haha. Men jeg skal starte i en løbeklub på onsdag. 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look // Chloé flats