Sidste uge...

See you soon Paris!

tumblr_o1666ygZk71rlt5o0o1_1280

I starten af April flyver jeg til Paris! Jeg var i Paris sidste år i Juni, men siden da har jeg drømt om at komme tilbage til byen. Nu sker det så endelig og jeg glæder mig virkelig! Mine forældre har nemlig bestilt rejse til dem og mig, hvor vi skal bo med udsigt over Notre Dame (spørg mig lige om jeg glæder mig.)
Nu skal der bare spares op de næste tre måneder, og jeg har regnet sammen til at jeg nok vil have ca. 7.000 kroner til lommepenge derovre, hvis jeg tager en kold tyrker, og ikke shopper indtil da.  Skulle man købe en lille taske fra Céline… Der er massere af muligheder – og jeg glæder mig ret meget til at shoppe i de eksklusive gader ved Rue Saint Honore.
Jeg mangler dog lidt tøj som ikke skriger af vinter og kulde, så jeg er nok nød til at tage ud og købe et par lette skjorter og et par luftige bukser.

Har I nogle ferier I glæder Jer til i fremtiden?
xx Whitta

bloglovin follow1

5 kommentarer

 • Pernille

  Uhh jeg var i Paris her i sommeren 2014 og det var så fedt, så jeg misunder dig virkelig for at skulle til Paris, da jeg godt gad tilbage.

  Og ja har også nogle rejser jeg ser frem til. Her i Marts tager jeg til London, for første gang så det ser jeg meget frem til. Og til Juni tager jeg et smut til Berlin også for første gang og glæder mig så meget til at komme derned og shoppe, for jeg har hørt Berlin er en billig by at shoppe i

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ej hvor er du bare heldig! <3 London er jo bare det lækreste! 😀
   Har aldrig været i Berlin, men der vil jeg vildt gerne hen! 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paris er virkelig en af de bedste byer! 🙂
  Er lige kommet hjem derfra så har postet en masse billeder på bloggen, hvis du har lyst til at se dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Har lige tjekket din blog. Det er nogle sindssygt flotte billeder du tager! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder helt fantastisk! Jeg skal til Spanien med mine forældre, hvor vi har lejet et sommerhus med swimming pool og en fantastisk udsigt, så det glæder jeg mig i den grad til!^^

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste uge...