Angst og fashionweek

3 Favorites

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Stribet t-shirt fra Stig P // Beige V-hals fra Ganni // Sko fra By Malene Birger

Sommetider skulle man tro at min blog er sponsoreret af Boozt, men det er den altså ikke! Jeg er bare helt vildt glad for Boozt, og jeg synes at deres brands og udvalgte varer passer rigtig godt til min stil. Det er også en rigtig fed shop at bestille fra, så derfor viser jeg en del items derfra.
På overstående collage har jeg fundet tre ting som jeg går og drømmer om. Jeg havde ellers besluttet mig for at droppe høje hæle for alvor, men der må jo gerne gøres et par undtagelser. 😉 Jeg er også helt vild med den camelfarvede v-hals. Jeg har længe ønsket mig en lækker v-hals, som jeg kunne have udenpå mine mange skjorter – så den overvejer jeg kraftigt at bestille hjem.
Hvad synes I om de ting jeg har fundet?

xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angst og fashionweek