Hvad kan man lave på en lørdag?

Copenhagen Fashion Week // January 16

DSC05502PicMonkey Collage DSC05532 PicMonkey Collage1

Get the look: Sko fra Céline (Similar here) // Bukser fra ZARA (Similar here) // Jakke: Samsøe&Samsøe (Købes her) // Taske: Céline // Tørklæde: Hermes

 Det er blevet søndag, og idag skal jeg ud og cykle en tur. Jeg er rigtig angst for at cykle i trafikken, da jeg er SÅ bange for at komme til at generer nogle eller være besværlig for de andre cykelister. Så nu skal jeg se angsten i øjnene. I starten skal jeg ikke cykle specielt langt, men jeg er godt nok stadig nervøs for det.

Anyway, jeg har lovet Jer at vise nogle outfitbilleder fra modeugen – så det vil jeg selvfølgelig gøre. Den første dag af modeugen havde jeg overstående outfit på. Stort set hele outfittet er lånt af min veninde Sille. Jeg er SÅ glad for at jeg har kunne låne en del af hendes tøj i Fashionweek, for jeg synes slet ikke at mit eget tøj er interessant. Kender I det? Man har kigget så meget på sit tøj, at man er ved at blive død-træt af det! I disse tilfælde kan det være dejligt at have en moderigtig veninde, haha!
xx Whitta

bloglovin follow1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad kan man lave på en lørdag?